Kuparin Helmen esittely


Elämässä pitää olla makua

Kuparin Helmi kuuluu Viikin Helmi ravintoloihin, joka on vuonna 1997 perutettu perheyritys

Viikin Helmen toiminta alkoi kahden henkilön yrityksenä, laajentui Pori Energian tiloihin vuonna 2003, jossa toimintamme jatkui vuoteen kesään 2015 asti. Vuonna 2014 Kuparin Helmi Kupariteollisuuspuistossa astui kuvioihin mukaan, ollen yrityksemme merkittävin laajennus tähän mennessä.

Viikin Helmi Helmentien ensimmäinen laajennus toteutui vuonna 2005, jolloin Helmentien toimipiste muutti isompiin, noin 300 neliön nykyaikaisempiin tiloihin.  Viimeisin Helmentien laajennus valmistui syksyllä 2015, tuotantotilamme kolminkertaistuvat ja Kokous- ja Kabinettitila Yläkulma valmistui. Nykyiset tuotantotilamme Helmentiellä ja Kuparin Helmessä mahdollistavat suurienkin tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen.

Kuparin Helmi palvelee Kupariteollisuuspuiston työntekijöitä Pääravintolassa ja Putkitehtaan ruokalassa. Pääravintola, joka sijaitsee porttien ulkopuolella, on avoinna myös muille asiakkaile ja on varattavissa ”virka-ajan” ulkopuolella yksityis- ja yritystilaisuuksiin!

Tällä hetkellä olemme 16 henkeä työllistävä, monipuolisia ruokapalveluita tuottava yritys. Catering toimintamme yritystilaisuuksien muodossa, toimii tarvittaessa laajalla alueella aina pääkaupunkiseudulle asti.

Konseptimme kulminoituu hyvän ruoan ympärille:

  • Arkilounas kahdessa toimipisteessä, Kuparin Helmessä ja Viikin Helmessä
  • Kupariteollisuuspuiston alueen kahvitus- ja asiakastarjoilut sekä automaattitoiminnot
  • Monipuolinen Viikin Helmi Catering palvelee pienistä perhejuhlista isoihin yritystapahtumiin
  • Ruokien ulosmyynti illanviettoihin
  • Kokouspalvelut
  • Tilat ja Tarjoilut-konsepti molemmissa toimipaikoissa

Kaiken tämän mahdollistava tekijä on osaava ja monipuolinen henkilökunta, joista suuri osa on ollut kanssamme kasvamassa vuosien saatossa alueen johtavaksi lounas- ja catering-alan yritykseksi.

Kuvia vuosien varrelta

Suunnitteletko juhlia tai illanviettoja? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.